دانلود پایان نامه درمورد آلودگیهای، شیر:، (تب، بروسلوز

شامل: شیر، شکر، خامه، مواد قوام دهنده، مواد طعم دهنده مانند میوه ها، کاکائو و غیره می باشند.
الف) شیر: آلودگیهای شیر در دو دسته قرار می گیرند:
– آلودگیهای اولیه شیر: یعنی عوامل بیماریزا مستقیما وارد شیر می شوند که بعلت بیماری حیوان شیرده بوجود می آید، در این دسته بیماریهای خطرناکی وجود دارند مانند بروسلوز (تب مالت)، سل، ورم

Author: y8oozita

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *