دانلود پایان نامه درمورد آلودگیهای، پستان:، میکروبهاست.، میشود،

ثانویه شیر: آلودگیهایی که از هنگام خروج شیر از پستان حیوان شیرده تا زمان مصرف آن ممکن است ایجاد شود، آلودگیهای ثانویه نامیده میشود، شیر از هنگام تولید تا مصرف دائما در تماس با میکروبهاست.
عواملی را که می توان در ایجاد آلودگیهای ثانویه شیر می توان نام برد عبارتند از:
– باقی ماندن شیر در پستان: هر چه مدت زمانیکه شیر در پستان می

Author: y8oozita

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *