دانلود پایان نامه درمورد ثعلب، ه)، دهنده:، ۱۳۸۱)

زیرزمینی میان ثعلب تهیه می شود اگر این غده ها کاملا تمیز نشده باشند، در هنگام آسیاب و نرم کردن گرد حاصله می تواند حاوی عوامل میکروبی باشد. همچنین ظروفی که در آنها گرد ثعلب نگهداری می شود نیز در آلودگی ثعلب بی تاثیر نمی باشد.
دست کارگران هم که در تهیه ثعلب دخالت دارد می تواند منشا آلودگی باشد. (گودرزی، ۱۳۸۱)
ه) مواد طعم دهنده:

Author: y8oozita

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *