برگزیده

آموزش آشپزی

اگر به شیرینی‌پزی، کیک‌پزی و آشپزی علاقه‌مند هستید یا دوست دارید روش درست کردن غذاها و دسرهایی را که تا کنون بلد نبوده‌اید یاد بگیرید، سری مطالب ما را از دست ندهید.

طرز تهیه‌ی انواع غذاها، دسرها و شیرینی‌های ایرانی و خارجی به زبان ساده و به صورت گام به گام همراه با توضیح کامل و تصاویر گویا را به شما آموزش می‌دهیم.

سایت آشپزی :از غذاهای ساده و آشنایی مانند همبرگر، دونات و سالاد سزار گرفته تا غذاهای جدید و متفاوت مانند قیمه نثار، مگشت پلو و سالاد فتوش، مطالب آموزش آشپزی تصویری ما فرصتی عالی برای آشپزهای تازه‌کار و قدیمی است تا پختن غذاهای متنوع و خوشمزه را در خانه تجربه کنند.


آموزش رایگان آشپزی :

ادویه، موثرترین نکته در آموزش آشپزی

یکی از نکات مهم در آموزش آشپزی، توجه به ادویه جات در طرز تهیه غذاهای مختلف می باشد. اگر در رستوران یا منزل فامیل طعم غذا خیلی خوشمزه شده بود، یکی از دلایل آن می تواند به کار بردن ادویه های مختلف در طرز تهیه آن غذا باشد. البته برای خوش طعم شدن غذا نیازی به تهیه ادویه جات گران قیمت نیست. بلکه با استفاده از ادویه جات با کیفیت و با قیمت مناسب می توانید طعم و عطر خوبی به غذا ببخشید و از مهمانان پذیرایی نمایید و دستپخت خوبتان تا مدت ها حتما زبان زد فامیل خواهد بود. در نتیجه، هرگز از تاثیر شگفت انگیز ادویه ها بر عطر و طعم غذا غافل نشوید.

فواید استفاده از گیاهان در غذا

استفاده از برخی گیاهان مانند نعنا و ریحان طعمی فوق العاده به غذا می بخشند. ریحان از جمله گیاهان مفید برای سیستم گوارش و هضم مواد غذایی، حفظ سلامتی پوست و مو، نشاط آور است و برای درمان سردرد و بیماری های قلبی و عروقی کاربرد دارد. پس همان طور که گفته شد، گیاهان و حتی پودر این گیاهان طبیعی تاثیر بی نظیری بر مزه ی غذا می گذارد و از جمله نکات مهم در آموزش آشپزی محسوب می شوند. به خصوص این که برخی از گیاهان خواص دارویی نیز دارند و حاوی ارزش غذایی بالایی هستند.

مطلب دیگر :   مزایای فوم های پاششی پلی یورتان